Haulikkoammunta

Kevät-kesä on hyvää aikaa saattaa riistalaukaukset kohdilleen jahtikauden alkuun ja uusia harrastajien kehittää aseenkäsittelyä mukavassa ja leppoisassa seurassa. Yhdistyksellämme on vuosittain muutaman kerran haulikkovuoro varattuna ainoastaan jäsenistömme käyttöön. Lajeina yleensä trap- sekä metsästyshaulikkoammuntaa. Ammuntojen päätteeksi on perinteisesti viimeisellä tapaamiskerralla kilpailut seuran mestariampujan titteleistä naisten ja miesten sarjoissa.

Ammunnat vuonna 2018

Haulikkoammunnat järjestetään toukokuun tiistai-iltoina Sahalahden ampumaradalla klo 18.00. Vuorot ovat 8.5., 15.5., 22.5., 29.5. ja 5.6. Viimeisellä kerralla ammutaan kerhon mestaruuskilpailut miesten ja naisten sarjoissa.

Ratamaksu on 10 €/ ilta (maksetaan paikanpäällä) sisältäen kiekot ja ammuttajat. Muista omat patruunat! Rata on varattu vain PKKH:n käyttöön. Illan aikana ehtii ampua useita kierroksia.

Ajo-ohje: Sahalahdelta n.10 km Kuhmalahden suuntaan. Parisataa metriä ennen Kuhmalahden rajaa käännytään vasemmalle Mustakorventielle, jossa rata sijaitsee. Huom. tiellä ei ole ampumarata opastetta.

Yhteyshenkilö Raimo Salo, gsm 040 501 9525